Van Wijk: "We hebben fantastisch gespeeld"

Ward Callens
| 5 reacties
Van Wijk: "We hebben fantastisch gespeeld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare kwam vrijdag dicht bij een stunt tegen Cercle Brugge, maar de 3-1 zege was niet voldoende om door te stoten naar de bekerfinale. Toch kon trainer Dennis Van Wijk achteraf alleen maar trots zijn. “We hebben fantastisch goed gespeeld”, zei hij.

“Zelfs als we tien keer beter waren, dan hadden we het niet kunnen halen”, zei Dennis Van Wijk tegenover de openbare omroep kort na de uitschakeling. “Iedereen was tegen ons, we liepen achter de feiten aan. In de eerste fase komt misschien een terechte penalty, maar in de fase daarna was het ook een penalty, en die kregen we dan niet. Je raakt gefrustreerd, het is jammer.”

Van Wijk denkt niet dat de zege tegen Cercle een invloed zal hebben op de eindronde. “Het is nog zeven weken, ik denk dat we het tegen die tijd alweer vergeten zijn”, meent de Nederlander. “Ik ben wel trots op de jongens. Ze hebben fantastisch gespeeld, maar het zit het hele jaar al niet mee. We spelen best goed, maar we krijgen daarvoor niet de beloning”, aldus Van Wijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties