Hoefkens: "Met open vizier naar Anderlecht"

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Hoefkens: "Met open vizier naar Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge houdt de kloof met Anderlecht op acht punten. Zaterdag trekt blauw-zwart naar het Astridpark. En dat gebeurt zonder een ei in de broek, verzekert verdediger Carl Hoefkens.

“We probeerden van bij het begin de wedstrijd in handen te nemen”, aldus Hoefkens. “Na tien minuten stokte het een beetje, maar we zijn er wel 90 minuten voor blijven gaan. Dat werd vandaag ook van iedereen geëist.”

“Ook na de 2-0 bleven we er voor gaan en werd het nog een aangename wedstrijd. Dat was ook de verdienste van KV Kortrijk, dat is blijven voetballen. Als alle tegenstanders zo speelden, dan kregen we veel leuke matchen.”

De rode kaart voor Brecht Capon was een keerpunt in de wedstrijd. “Het is normaal dat het een verschil maakt, maar ook tegen elf was het waarschijnlijk gelukt. Het had alleen wat langer geduurd.”

Anderlecht nam makkelijk afstand van AA Gent. Trekt Club nu met een bang hartje richting Brussel? “Zeker niet”, stelt Hoefkens. “Eigenlijk zijn dat onze makkelijkste matchen. Anderlecht verkeert in bloedvorm, wij hebben er niets te verliezen en zullen met open vizier naar daar trekken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties