Senderos hoopt dat hij langer in Everton kan blijven

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Senderos hoopt dat hij langer in Everton kan blijven
Foto: © SC

Philippe Senderos (foto), sinds januari een speler van Everton, hoopt dat hij bij The Toffees mag blijven. De Zwitserse international kende nochtans geen al te beste periode in Liverpool.

Philippe Senderos speelde door blessures maar drie wedstrijden in het eerste elftal van Everton. Toch hoopt de Zwitserse verdediger erop dat het zal volstaan om langer te mogen blijven in Goodison Park. "Het is echt frustrerend, maar het gebeurt zo vaak in voetbal. Natuurlijk wil ik graag meer voetballen in het eerste elftal maar de kansen zijn beperkt. Ik hoop dat ik zo fit mogelijk zal zijn als de kansen zich aandienen. Ik denk dat ze bij Everton wel zullen weten wat ze aan me hebben. Ik moet alleen eens een reeks wedstrijden spelen en dan kunnen we in de zomer wel verder zien", aldus Senderos.

De Zwitser heeft ook het WK voetbal in Zuid-Afrika nog niet opgegeven. Momenteel moet hij vooral spelen met de reserves van Everton. "Het is niet hetzelfde als spelen in het eerste, maar je maakt wel minuten. Ik hoop dat ik in een goede conditie zal kunnen aansluiten bij het nationale team, maar ik heb dan echt wel wedstrijden met het eerste elftal nodig", besluit Senderos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties