Ontgoochelde Peersman wacht na nederlaag trip van 310 km

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Ontgoochelde Peersman wacht na nederlaag trip van 310 km
Foto: © SC

Tristan Peersman baalde na afloop van de verloren wedstrijd op het veld van KVSK United. De voormalige doelman van de Rode Duivels had bijna geen werk op te knappen, maar werd toch geklopt. Bovendien had hij nog een trip van 310 kilometer voor de boeg.

Bergen begon sterk aan de wedstrijd, maar kon het overwicht niet omzetten in doelpunten. “Iedereen is heel ontgoocheld”, zegt Peersman. “Zij hebben niet echt veel kansen gekregen en toch winnen ze met 1-0.”

“Wij kregen kansen genoeg om te scoren. Ook in de tweede helft waren er een paar mogelijkheden. Maar zij maken het wel af en wij niet. Dat is een serieuze domper. Als we vandaag de drie punten hadden gepakt, hadden we een uitstekende zaak gedaan.”

De tegentreffer kwam er dan nog na wat tegenslag. “Pinxten probeert tegen de bal te trappen en schiet tegen Sankaré. In de kluts komt hij tot bij Oost. Een verdediger probeert hem nog van de lijn te keren, maar via de paal en tussen zijn voeten gaat hij tegen de netten.”

Roeselare

Voor Peersman volgde er nog een lange (lijdens)weg. “Ik rij nu nog 180 kilometer mee richting Bergen en dan 130 kilometer naar huis. Veel tijd om na te denken? We moeten ons nu terug concentreren op Roeselare.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties