Tottenham veilt shirt Scifo

Bram Coenen
| 0 reacties
Tottenham veilt shirt Scifo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham gaat het shirt veilen dat Anderlecht-legende Enzo Scifo droeg tijdens de verloren UEFA-Cupfinale tussen beide clubs. De opbrengst gaat naar een fonds voor in nood verkerende ex-Tottenhamspelers.

Onder het motto 'elke voetballegende is een vergeten held', wil de club uit Noord-Londen voormalige spelers die bijgedragen hebben tot de rijke geschiedenis van de club financieel steunen. Voormalig succesmanager Keith Burkinshaw heeft daarom ook het shirt van Enzo Scifo aangeboden om het fonds te spekken. Het startbod bedraagt 250 euro.

Anderlecht is uiteraard trots dat één van zijn oud-spelers bij de actie betrokken is: “RSCA is er trots op dat Tottenham Hotspur het item, dat behoorde tot een van onze eigen sterren, uitgekozen heeft ten voordele van dit nobel initiatief. Tottenham Hotspur is een grote club die de rijke geschiedenis niet alleen koestert maar ook aanwendt voor het goede doel. Een inspirerend voorbeeld”, aldus Algemeen Directeur Herman Van Holsbeeck.

    U kan alle info overigens vinden op volgende link: http://auction.tottenhamhotspur.com/auction_details.php?name=Lot-50--Anderlecht-number-nine-shirt&auction_id=111     

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties