Nieuw logo voor Standaard Wetteren

Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Nieuw logo voor Standaard Wetteren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tweedeklasser Standaard Wetteren heeft een nieuw logo gekozen uit 75 inzendingen.

De behoefte om een nieuw logo te ontwerpen kadert in de sfeer van de club om zich te profileren tot een volwaardige club in de 2de klasse van de KBVB. Met het nieuwe logo wil Koninklijke Standaard Wetteren duidelijk aantonen dat de club ambities heeft om zich voor vele jaren te nestelen in de EXQI League.

De filosofie van het nieuwe logo is duidelijk: er is gekozen voor een nieuw modern logo dat soberheid, klasse en doorzettingsvermogen uitstraalt. Geen lauwerkransen noch toeters en bellen, maar wel eenvoud en dynamiek, eigen aan de waarden van de club. Het centrale gedeelte van het logo staat symbool voor "voetbal" en een "roos", waardoor de club ook duidelijk haar streekgebonden karakter – Wetteren staat bekend als rozenstreek - wil aantonen.

Het nieuwe logo is het resultaat van een wedstrijd waar iedereen kon aan deelnemen. De club had 75 creatieve inzendingen van hoge kwaliteit ontvangen. De voorstellen waren afkomstig uit het ganse land: Antwerpen, Brussel, Oostende, Charleroi, Bergen, Namen en zelfs eentje uit … Kazakhstan. Na intern beraad is gekozen voor het ontwerp van Thomas Rypens uit Antwerpen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties