Kuijt: 'Ik blijf bij Liverpool!'

Kuijt: 'Ik blijf bij Liverpool!'
Foto: © SC

Fans van Liverpool hoeven niet te vrezen, Dirk Kuijt laat hen ook na het succesvolle WK niet in de steek. Dat maakte de Nederlander vandaag zelf bekend.

De 29-jarige spits zou in de belangstelling staan van Internazionale, waar hij Rafael Benitez weer zou zien.  Die deelde tot vorig seizoen nog de lakens uit bij Liverpool, en volgt bij de Italiaanse topclub Jose Mourinho op.  Roy Hodgson, Benitez' opvolger, kan echter op zijn beide oren slapen.  Kuijt zette een bericht op de website van The Reds waarin hij duidelijk maakt de Engelse club niet te zullen verlaten. 

'Natuurlijk blijf ik. Liverpool is een geweldige club met een geweldige historie', zegt de aanvaller.  'Helaas heb ik in mijn vier jaar hier bij Liverpool nog niets gewonnen, maar hopelijk krijg ik in de toekomst die kans nog. We zullen zien wat er gebeurt, maar ik hoop dat de nieuwe manager me wil behouden.' 

Dat zal waarschijnlijk momenteel Kuijts eerste zorg niet zijn; morgen speelt hij met Nederland de finale van het WK tegen topfavoriet Spanje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties