Lezers van Voetbalkrant.com lovend over 3D-voetbal

Onbekend Onbekend
| 1 reacties
Lezers van Voetbalkrant.com lovend over 3D-voetbal
Foto: © SC

De lezers van Voetbalkrant.com waren afgelopen week te gast in verschillende Kinepolis-complexen voor de halve finales van het WK Voetbal, namelijk Uruguay – Nederland en Duitsland-Spanje.

Unieke ervaring

Het moet gezegd dat de 3D-technologie bij de opwarming van de spelers en scheidsrechters meteen indrukwekkend oogde.  Dit vond ook lezer Matthieu: “Je beleefde het voetbal echt vanaf de eerste rij en het leek alsof je de spelers kon aanraken.”

Een andere lezer ging zelfs nog verder. “Je kon een verloren getrapte bal zomaar even terugspelen naar je favoriete speler”, aldus een jeugdige Spaanse fan. De Spanjaarden hanteerden zelfs zo’n vlotte balcirculatie dat het leek alsof het 3D-beeld niet altijd kon volgen.

Sfeervolle zalen

Aan sfeer was er geen gebrek. Niet verwonderlijk, gezien er fans van de verschillende teams aanwezig waren. Dit resulteerde in flink wat geschreeuw en heel wat heisa bij een doelpunt of gele kaart. Natuurlijk gebeurde dit alles in een gemoedelijke sfeer, maar het gaf toch een extra (vierde?) dimensie aan het 3D-voetbal.

Bij de doelpunten barstten de zalen dan ook meermaals uit hun voegen. Ook was het voor de meeste voetbalsupporters wel even wennen aan de geur van nacho’s en popcorn tijdens een voetbalwedstrijd. “Kon Kinepolis geen kaasschotel voorzien?”, weerklonk er bij enkele hongerige Nederlanders. Voor de neutrale fans was het uiteraard één groot feest.

Duizenden voetballiefhebbers genoten

Het moet dan ook gezegd dat voetbal in 3D kijken zeker de moeite waard is. Volgens Kinepolis volgden afgelopen week enkele duizenden voetballiefhebbers de halve finales van het WK voetbal in één van hun complexen. Kinepolis had zelfs een traktatie in huis voor haar gasten. Bij het binnengaan kreeg je een Carlsberg of Fanta World aangeboden. Het spreekt voor zich dat de lading Carlsberg er vlot aanging bij de meeste voetballiefhebbers.

Voor herhaling vatbaar

Heel wat voetballiefhebbers gingen dan ook met een voldaan en tevreden gevoel naar huis. Dit vond ook lezer Thomas: “Het was fantastisch. Een geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar." Al hadden er voor de meeste mannelijke bezoekers wel wat meer sanitaire pauzes ingelast mogen worden (lacht). ”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties