De Witte: "We maken een leerproces door"

De Nijs Michael
| 16 reacties
De Witte: "We maken een leerproces door"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent moest ook in de terugwedstrijd van de derde voorronde van de Champions League de duimen leggen voor Dinamo Kiev. De Oekraïense topclub bleek een klasse te sterk, zo zag ook Gent-voorzitter Ivan De Witte.

"Voetbal in de Champions League is van een ander niveau", geeft De Witte toe in HLN. "Dinamo Kiev was gewoon een klasse te sterk. We moeten langzaam naar dat hoger niveau kunnen toegroeien. Anderlecht staat op dat vlak een stap verder, maar de Brusselse club heeft daar ook tijd voor nodig gehad. We maken als club nog een leerproces door. In Kiev leerden we op structureel en organisatorisch vlak veel bij."

"We speelden een verdienstelijke terugwedstrijd", oordeelt de sterke man van Gent. "Vooral het eerste halfuur was sterk. We konden de kansen niet afmaken en bij de eerste mogelijkheid aan de overzijde was het doelpunt. Daar ligt precies de sterkte van Kiev: ze zijn dodelijk efficiënt. Hopelijk loten we in de Europa League een tegenstander van ons niveau, want de kans bestaat dat we Liverpool of Juventus treffen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties