Antwerp speelt gelijk op Schotse bodem

Dirk Pieters
| 33 reacties

Antwerp trok net als vorig jaar opnieuw naar Schotland. De Great Old keerde opnieuw terug met een 1-1 gelijkspel.

Antwerp speelde geen onaardige wedstrijd tegen de promovendus uit Schotland. Voor Inverness was het meteen de laatste wedstrijd van de voorbereiding. Volgende week nemen zij het in de competitie op tegen Celtic.

Zo’n 200 fans van Antwerp maakten de verre trip naar Inverness. Aan het einde van de eerste helft stond het het nog steeds 0-0, maar kreeg Antwerp weer een nieuwe tegenslag te verwerken. Jasper Vermeerbergen viel uit met een blessure.

Na de pauze klom Antwerp op voorsprong.  Emmerik De Vriese kreeg een hoekschop perfect tot bij Kevin Oris die er 0-1 van maakt. Het bezoekersvak ging helemaal uit de bol, maar lang duurde de vreugde niet. Amper tien minuten later legde Bobby Madden de bal op de stip na een overtreding van Thomas Phibel. Richie Foran liet deze kans niet liggen en maakte er 1-1 van. Meteen ook de eindstand.