Mignolet: "Ik leef in een droom"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Mignolet: "Ik leef in een droom"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgend weekend start ook in Engeland de competitie. Simon Mignolet mag bij zijn nieuwe club Sunderland zo goed als zeker meteen in de basis starten.

Craig Gordon, de eerste doelman van Sunderland en de Schotse nationale ploeg, brak in de voorbereiding zijn arm. Trainer Steve Bruce speurde eerste naar een vervanger, maar zet nu alles op Mignolet.

“Alles verloopt hier goed, beter dan verwacht zelfs”, zegt de Belgische belofte aan de VRT. “In de voorbereiding heb ik bijna alle matchen gespeeld. Dat Gordon geblesseerd is komt me goed uit. Ik moet nu bewijzen dat ik hem kan vervangen.”

Mignolet maakte voorlopig al indruk. “De technische staf is tevreden over me en ik denk dat ik de manager heb overtuigd van mijn kwaliteiten. Steve Bruce praat niet veel met mij, maar volgens de keeperstrainer en de veldtrainer is hij heel tevreden. Dat ik de eerste match mag starten, is een droom.”

Sunderland is voor de modale voetbalvolger een grote onbekende. Mignolet schetst de ambities: “Ik denk dat we dit seizoen een plaats in de top tien waard zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties