Aquilani wordt mogelijk verhuurd door Liverpool

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Aquilani wordt mogelijk verhuurd door Liverpool
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alberto Aquilani (foto) zal door zijn club FC Liverpool wellicht verhuurd worden aan een Italiaans team. De middenvelder die Xabi Alonso moest vervangen op Anfield Road, wordt er gezien als een flopaankoop.

Alberto Aquilani zag zijn eerste seizoen in het shirt van Liverpool voor een groot deel de mist ingaan omwille van blessures, maar eens hij fit was, kon hij de naar Real Madrid vertrokken Xabi Alonso niet doen vergeten. Roy Hodgson, de nieuwe manager van The Reds, wil de Italiaan nu verhuren.

"Het is een optie, maar we namen nog geen definitieve beslissing. We hebben hem wel om die reden niet laten spelen tegen Trabzonspor. Zo blijft hij aantrekkelijk voor de Italiaanse deelnemers in de Europa League. Voor Aquilani is het vooral belangrijk dat hij iedere week kan spelen en dat is nu net wat hij hem niet kunnen garanderen hier in Liverpool", aldus Hodgson.

Liverpool betaalde vorig seizoen 22 miljoen euro aan AS Roma om Aquilani binnen te halen. "Als we hem verhuren aan een club in de Serie A en hij speelt er iedere week, dan krijgen we hem straks terug op het niveau dat we hem willen", aldus nog Hodgson.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties