Benteke: "Ik heb gewoon een doelpunt nodig"

Steurbaut Kersten
| 20 reacties
Benteke: "Ik heb gewoon een doelpunt nodig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een verrassing in de selectie van Georges Leekens. Geen Moussa Dembele, maar wel Christian Benteke. De aanvaller van Standard weet voorlopig echter de weg naar de netten niet te vinden.

Benteke kreeg tijdens de voorbije weken een pak kansen, maar scoren lukte niet. Alleen in de galamatch tegen Real Madrid wist hij even de ban te breken. Voor Bentekeis de situatie niet nieuw. “Twee jaar geleden maakte ik hetzelfde mee”, aldus de Rode Duivel in de Waalse kranten.

“Ik mag geen aandacht besteden aan zaken die mijn spel kunnen verstoren. De kritieken vind ik niet correct, maar ik zal niet scoren door er mijn hoofd over te breken. Ik moet me focussen op mijn voetbal. De verwachtingen zijn hoog, dat besef ik. En ik weet ook dat de prestaties beter moeten.”

Benteke ziet al wel beterschap. “Tijdens de eerste twee matchen kreeg ik geen kansen. Tegen Lokeren en STVV heb ik er toch een paar afgedwongen. Maar het is mijn fout dat ik ze niet heb afgemaakt. De oorzaak? Een gebrek aan concentratie en een beetje pech  Maar ik twijfel niet aan mezelf. Ik heb gewoon een doelpunt nodig om mezelf te lanceren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties