Jonckheere: "We brengen soms heel goed voetbal"

Steurbaut Kersten
| 16 reacties
Jonckheere: "We brengen soms heel goed voetbal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge-voorzitter Pol Jonckheere blijft optimistisch na de slechte resultaten in de vaderlandse competitie. Hij leeft met veel vertrouwen naar de wedstrijden tegen Dinamo Minsk toe.

Na vier speeldagen ging Club Brugge al drie keer met de billen bloot. Teveel voor een ploeg die de titel ambieert. “We brengen soms heel goed voetbal”, verdedigt Jonckheere. “Maar soms ook niet. We moeten nu twee helften goed spelen.”

Ook vorig seizoen was de start van Club Brugge niet uitmuntend. Na de kwalificatie tegen Lech Poznan kwam de trein wel op gang. “Dit is een zeer belangrijke wedstrijd”, beseft Jonckheere. “Dit kan een keerpunt worden na een moeilijke periode. Ik ben ervan overtuigd dat deze groep veel mogelijkheden heeft.”

De geruchten doen de ronde dat in de Brugse catacomben niet iedereen nog even lief is voor mekaar. Jonckheere ontkracht. “Er is geen enkel probleem in de relatie tussen mij, manager Devroe en coach Koster.”

“Er waren een paar ongelukkige uitspraken, maar we werken met z’n drieën nog perfect samen. De posities van Koster en Devroe zijn uitermate stabiel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties