Koster: "Zullen niet afwachten"

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
Koster: "Zullen niet afwachten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ligt tegen het canvas na de dubbele dreun in de competitie. Trainer Adrie Koster rekent erop dat de spelers vanavond opnieuw terug rechtstaan.

“De dreunen van de afgelopen competitiewedstrijden zijn hard aangekomen”, zegt de Zeeuw in HLN. “Maar ze brachten mijn spelersgroep niet van de wijs. Vanavond willen we dat in de verf zetten.”

Club Brugge verdedigt in Minsk een krappe voorsprong. “We zijn niet naar hier gekomen om de wedstrijd afwachtend aan te pakken”, is Koster duidelijk. “Het is onze intentie om een doelpuntje te scoren.”

Koster ziet geen enkele reden om te twijfelen. “Vorige week kregen we Minsk in de tweede helft helemaal op de knieën en de manier waarop we zondag KV Mechelen met tien tegen het eigen doel terugdrongen, verdient heel veel bewondering. Alleen moeten we beginnen leren uit onze fouten.”

“Ik reken er wel op dat mijn ploeg niet met dezelfde verlammingsverschijnselen begint als Anderlecht dinsdag tegen Partizan. Eén drama per week voor het Belgisch voetbal volstaat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties