Liverpool in slotfase voorbij Trabzonspor

Yves Dekoning
| 5 reacties
Liverpool in slotfase voorbij Trabzonspor
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool heeft zich geplaatst voor de groepsfase van de Uefa League. De Reds hadden de heenmatch met 1-0 gewonnen en kwamen nu heel vroeg 1-0 achter. We leken op verlengingen af te stevenen, maar in de slotfase scoorde LFC toch nog twee keer.

Liverpool FC moest noodgedwongen een aantal geblesseerde sterkhouders thuislaten van de trip naar Turkije. Trabzonspor leek al vroeg te profiteren. Na amper drie minuten spelen scoorde Teofilo Gutierrez voor de thuisploeg. Hierna verzandde de partij in rustig passenspel. Bij beide teams was de opbouw te traag om voor gevaar te zorgen.

Na rust kregen we dan toch serieuze kansen aan beide kanten. Liverpool had het meeste balbezit en zorgde ook voor het meeste dreiging. David Ngog wrong twee grote kansen de nek om waardoor het spannend bleef. Acht minuten voor tijd zette Glen Johnson zich knap door en Remzi Giray Kacar werkt zijn lage voorzet in eigen doel. Ryan Babel mocht vier minuten voor tijd pas invallen, maar dat volstond om een andere invaller, Daniel Pacheco, in schietpositie te brengen. Doelman Onur Kivrak kon de bal nog afweren, maar Dirk Kuijt was er als de kippen bij om zijn goaltje mee te pikken.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties