Bolton maakt met tien dubbele achterstand goed

Anthony Van der Planken
| 1 reacties

Bolton heeft een onverhoopt punt overgehouden aan de wedstrijd tegen Birmingham City. De thuisploeg stond twintig minuten voor tijd met tien man én 0-2 achter, maar pakte toch nog een punt.

De wedstrijd kon niet slechter beginnen voor Bolton. Na nauwelijks vier minuten opende verdediger Johnson de score. Dat leidde duidelijk tot frustraties bij doelman Jääskeläinen. Toen Jonhson een tijdje na de 0-1 iets te hard doorging op Jääskeläinen, kwam de verdediger zijn verontschuldigen aanbieden. De doelman had het echter duidelijk anders begrepen en gaf Johnson prompt een slag in het gezicht. Rood was het logische gevolg.

Toen Craig Gardner vijf minuten na rust de score verdubbelde, leek de wedstrijd gespeeld. Niets bleek minder waar. Twintig minuten voor tijd bracht Davies Bolton vanop de stip terug in de wedstrijd. Een knappe goal van Blake leverde Bolton zo toch nog een onverhoopt punt op.