Duitse pers: "Wat doet die Theo Janssen nog in eredivisie?"

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Duitse pers: "Wat doet die Theo Janssen nog in eredivisie?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Twente maakte dinsdag een geweldig debuut in de Champions League tegen Inter. Eén van de uitblinkers was Theo Janssen, met een schitterend vrijschopdoelpunt.

"De vermoedens dat deze poule wel eens een hoog niveau kon hebben, zijn bevestigd", schrijft het Italiaanse La Gazzetta dello Sport. "Na het zien van Twente, het vierde team in deze groep, is de conclusie dat dit een hele zware poule is, een juiste geweest. Ze weten hoe het positiespel gespeeld moest worden en hadden spelers die duidelijk bovengemiddeld waren", gaan de Italianen verder.

"De man met de perfecte linker", schrijft La Repubblica over middenvelder Theo Janssen van FC Twente. "Zijn vrije trap kon niet beter en ook zijn lange passes zijn om te smullen."

Het Duitse Kicker gaat zelfs nog verder: "Een speler die elk team nodig heeft. Waarom speelt deze speler op zijn 29ste nog in Nederland?"

In Engeland viel de prestatie van de Braziliaanse verdediger Douglas dan weer op. "Bleef ook in de Champions League staande. Een beer van een vent, die geen duel verliest. Het is een kwestie van tijd voordat hij in bij een grote club in een grote Europese competitie speelt", schrijft The Guardian.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties