Hodgson ondanks 13de plaats niet ontevreden

Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Hodgson ondanks 13de plaats niet ontevreden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool startte onder zijn nieuwe trainer Roy Hodgson niet goed aan het seizoen met een dertiende plaats. Opvallend genoeg is de Brit zelf niet ontevreden.

"We hebben acht wedstrijden gespeeld, vijf gewonnen, twee gelijkgespeeld en één verloren. Ik denk niet dat het een slechte start van het seizoen is. Er staat een nieuw team en het is een moeilijke start van het seizoen geweest als je het programma bekijkt", zegt Hodgson.

"We hebben allemaal hoge verwachtingen bij deze club. Iedereen is in ons geïnteresseerd. We vullen de kranten, we krijgen uitzendtijd en alles wat er gebeurt op de club leggen ze onder een microscoop. Zo ook de prestaties van de spelers."

Fernando Torres is nog lang niet in topvorm. De kritiek stijgt op de Spaanse vedette. "Torres heeft daar geen problemen mee. Hij is een uitstekende speler, is erg begaan en gefocust op dit seizoen. Ik denk dat het verkeerd is van mensen om te proberen de gedachten van spelers te lezen. Volgens mij moet je een wonder psycholoog zijn om dat te kunnen", eindigt de Engelse coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties