Jorgacevic: "Levski heeft een grote traditie"

Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Jorgacevic: "Levski heeft een grote traditie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent debuteert vanavond in de poules van de Europa League. De Buffalo's trekken naar Levski Sofia.

"We mogen niet vergeten dat Sofia een sterk team is", is doelman Jorgacevic het eens met zijn trainer Dury die gisteren al meegaf dat de Bulgaren veel verder staan dan Feyenoord.

"Ik volg de Bulgaarse competitie omdat er veel Serviërs spelen. De Balkanschool dus. Die ploegen zijn populair in mijn land. In Oost-Europa kent iedereen Levski maar al te goed. Ze hebben een grote traditie. Zeker thuis. Dus we gaan niet zomaar even simpel punten pakken."

"Concentratie en een harde mentaliteit zijn de belangrijkste wapens om te winnen. Zelfs met één been zouden we spelen. Opgeven staat niet in onze woordenboek, zeker niet in Europese matchen. En hoe verder de wedstrijd vordert, hoe harder het zal worden. Een gevecht. Als je niet bereid bent om te bloeden en slim te spelen, vertrek je beter niet."

"Niet verliezen is vanavond perfect. Winnen zou verbazingwekkend zijn. Maar één punt kan al veel vertrouwen geven voor de volgende match tegen Lille. In ieder geval: ieder punt is een gouden punt. Wat nu gebeurt, is heel belangrijk voor deze stad. We maken van AA Gent een nieuw merk op een hoger niveau."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties