Vierdeklasser Lutlommel wil stunten tegen Antwerp

Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Vierdeklasser Lutlommel wil stunten tegen Antwerp
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lutlommel VV speelt vanavond in de 1/32ste finales van de beker van België tegen tweedeklasser Antwerp. De wedstrijd gaat door in het stadion van Lommel United. De ploeg uit bevordering hoopt op een stunt en de clash met Standard.

De winnaar van Lutlommel-Antwerp speelt in de 16de finales tegen Standard Luik. Antwerp doet het goed in de tweede klasse terwijl Lutlommel onderaan in de vierde klasse bengelt. De verschillen zijn dus nogal groot. Toch geloven ze bij Lutlommel in een stunt.

"Voor Lutlommel is dit de mooiste wedstrijd in zijn geschiedenis. Antwerp is een club met een groot verleden. Het is een schok tussen twee culturen. Wij genieten veel sympathie in de streek en hebben een uitstekende verstandhouding met Lommel United. We zullen onze huid straks heel duur verkopen", aldus trainer David Sannen van Lutlommel.

Spits Chris Corens van Lutlommel gaat nog iets verder: "Wie zegt dat wij ons straks niet overtreffen? Misschien onderschat Antwerp ons wel een beetje. In de beker komen altijd verrassingen voor. Ik hoop echt te spelen tegen mijn favoriete club Standard Luik in de volgende ronde. In het hol van de leeuw", besluit de aanvaller in HBvL.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties