Negrao: "Liever drie punten dan zelf scoren"

Nico Wieme
| 23 reacties
Negrao: "Liever drie punten dan zelf scoren"
Foto: © SC

Met een doelpunt vijf minuten voor tijd bezorgde Junior Negrao Germinal Beerschot de drie punten tegen Club Brugge. "Scoren hoeft niet per se voor mij, als we maar winnen", bekende de goagetter.

Met vier doelpunten in twee wedstrijden lijkt Junior Negrao op weg de nieuwe scoormachine van Germinal Beerschot te worden. "Het belangrijkste is de zege", zei de Braziliaan na de gewonnen match tegen Club Brugge aan onze redactie. "Dat doelpunt is goed voor mijn zelfvertrouwen, maar ik heb liever de drie punten dan dat ik zelf scoor."

Daarmee verwees de Kielse spits naar de verloren partij van afgelopen woensdag bij Zulte Waregem. "In die match scoorde ik drie doelpunten en waren we op weg naar een zege, maar het draaide nog anders uit. De match tegen Club was dezelfde als tegen Zulte Waregem, alleen omgekeerd. Nu kwamen we terug uit een verloren situatie."

Voor de pauze kwam Negrao moeilijk uit de greep van de Brugse verdedigers. "Club Brugge is nog altijd een topploeg en die hebben echt wel stevige verdedigers. Dan is het altijd wat aanpassen en aftasten. Na de pauze vond ik mijn draai, met de winninggoal als orgelpunt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties