Peeters: "Anderlecht is een gewond dier"

Fabian Morren
| 11 reacties
Peeters: "Anderlecht is een gewond dier"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge staat op een knappe gedeelde zesde plaats en kan dus ontspannen toeleven naar het duel met Anderlecht. Bob Peeters waarschuwt wel voor het "gewonde" Anderlecht.

Anderlecht verloor op de vorige speeldag met 5-1 en heeft dus wat recht te zetten. "Ik had ze liever met 0-5 zien winnen, dan hadden ze ons misschien onderschat", zo zegt de Cercle-coach. "Nu kunnen ze zich niets meer veroorloven, omdat het bij twee opeenvolgende nederlagen crisis is."

"De laatste keer dat ik als actieve voetballer tegen een Anderlecht onder druk moest spelen (in februari 2006 ontving paars-wit Genk na een 2 op 12, red.), kregen we met 4-1 een pak voor de broek. Net als toen is Anderlecht nu een beetje een gewond dier. Plus dan nog die morrende supporters die toch tot een en ander in staat zijn. Wees er maar zeker van dat de spelers geen honderd, maar 200% procent gemotiveerd zullen zijn."

"We moeten ons zondag niet meer druk opleggen dan nodig. Gewoon ons spel spelen en dan zullen we wel zien hoe sterk of hoe zwak we zijn. In principe moet het voor de toeschouwers een aangename match worden. Zij willen immers voetballen en wij ook. Maar als Anderlecht het niveau haalt dat het moet en kan halen, wordt het voor ons heel moeilijk", beseft Peeters in HLN.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties