Negrao: "Brr, wat was het koud vandaag"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Negrao: "Brr, wat was het koud vandaag"
Foto: © SC

Junior Negrao maakte zijn vijfde doelpunt voor Germinal Beerschot. Het leverde de Antwerpenaren echter slechts één punt op.

Samen met Gary Kagelmacher was Negrao één van de weinige lichtpunten bij Germinal Beerschot. De Braziliaan was een paar keer gevaarlijk en scoorde net voor rust de gelijkmaker.

“Het is al mijn vijfde doelpunt voor Germinal Beerschot”, weet Negrao. “Maar ik kan niet blij zijn. We waren de betere ploeg en hebben voldoende kansen gecreëerd om te winnen, maar we waren vandaag niet efficiënt genoeg.  Ik had veel liever niet gescoord en toch gewonnen.”

In de tweede helft was Negrao na een mooie individuele actie nog dicht bij de 2-1. De paal stond echter in de weg. “Dat was een typische Negrao-actie. Ik begin me hier trouwens veel beter te voelen. Fysiek ben ik zeker nog niet 100 procent, maar ik word wel iedere week beter en beter.”

Negrao kijkt wel met een bang hartje naar de winter. “Brr, wat was het vandaag koud, heel koud. Ik heb nog nooit in zo’n temperaturen gespeeld. Hopelijk daalt het kwik binnenkort niet meer te veel. “

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties