Bolat scheurt vermoedelijk ligamenten

Nico Wieme
| 16 reacties
Bolat scheurt vermoedelijk ligamenten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vlak voor de pauze moest Sinan Bolat geblesseerd het veld verlaten. Het sluitstuk van de Rouches had Wilfried Dalmat vol op zijn knie gekregen en moet vrezen voor gescheurde ligamenten.

Op het halfuur ging Wilfried Dalmat in duel met Sinan Bolat. De Standarddoelman blesseerde zich bij die fase en zag zijn team bovendien nog de gelijkmaker incasseren. Bolat speelde nog een klein kwartier voort, maar zakte op slag van rusten opnieuw door zijn knie en moest na ettelijke minuten verzorging uiteindelijk hinkend het veld verlaten.

Bolat passeerde de perslui zonder ook maar iemand een blik waardig te gunnen. Vragen over de ernst van de blessure en de fout van Dalmat wou hij niet beantwoorden. Iemand van de medische staf deed dat wel. "Maandag zal onderzoek aan zijn knie uitsluitsel moeten brengen, maar we vrezen dat zijn ligamenten gescheurd zijn. Het ziet er alleszins niet goed uit."

Axel Witsel stond vlakbij toen Bolat en Dalmat in duel gingen. "Dalmat ging het duel aan en kwam vol op de knie van Sinan terecht. Ik vreesde meteen het ergste." Steven Defour vreest voor een lange inactiviteit van de Turkse Belg. "Als zijn ligamenten effectief gescheurd zijn, zal hij lange tijd out zijn. Bijzonder jammer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties