Anastasiou: "Anderlecht moet profiteren van grote veld"

Anastasiou: "Anderlecht moet profiteren van grote veld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kent u Yannis Anastasiou nog? De ex-aanvaller van Anderlecht was in de tijd van Koller en Radzinski de supersub van paars-wit. De populaire ex-spits is donderdag analyst bij de Griekse tv voor de match van AEK.

Anastasiou meent dat zijn ex-club geen schrik moet hebben van het huidige AEK Athene. "In de heenmatch tegen Anderlecht was AEK echt nergens", weet hij te vertellen in HNB. "Het vroege uitvallen van Scocco kwam toen hard aan, want hij is de man van de ideeën. Ondertussen hebben ze gewonnen van Panathinaikos, maar verloren ze van de voorlaatste: Panionios."

"Al speelde AEK wel een uur met tien en misten ze de geblesseerde verdediger Dellas. Anderlecht heeft op dit moment zeker meer kwaliteiten. De verdediging en het middenveld van AEK is traag en jongens als Lukaku en Legear kunnen daarvan profiteren. Anderlecht zal wel gebruik moeten maken van het grote veld. Het publiek van AEK is fanatiek, maar minder fanatiek dan dat van Panathinaikos. Bovendien smoort de atletiekpiste de helse sfeer die de 30.000 toeschouwers proberen te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties