Simaeys: "Goede Vargas kunnen we altijd gebruiken"

Nico Wieme
| 15 reacties
Simaeys: "Goede Vargas kunnen we altijd gebruiken"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Jeroen Simaeys startte voor de tweede match op rij op het Brugse middenveld. De Brabander vond dat zijn ploeg alles gegeven heeft om te winnen tegen Dinamo Zagreb. "Mathematisch zijn we nog niet uitgeschakeld, maar het wordt zeer moeilijk."

"De eerste helft kwam traag op gang. Geleidelijk aan namen we de match in handen en creëerden we enkele kansen. Dinamo scoorde toen twee keer uit een halve kans en dat heeft ons genekt. De Kroaten konden toen vanuit een stevige organisatie spelen en dat is altijd makkelijker dan als je het spel moet maken", analyseerde Jeroen Simaeys de match.

"Na de 0-1 zijn we er nog voor gegaan, maar na de dubbele achterstand mochten de boeken dicht. Dat tweede doelpunt hebben we veel te makkelijk weggegeven. We hebben er echt alles aan gedaan om te winnen, maar het heeft niet mogen zijn. Deze nederlaag komt hard aan. Tegen Anderlecht krijgen we de kans om ons te herpakken", aldus de Clubmiddenvelder.

Simaeys moest toegeven dat blauw-zwart de creativiteit van enkele spelbepalende spelers had gemist. "Het klopt dat we Ronald Vargas gemist hebben. Een Vargas in bloedvorm kunnen we in elke match gebruiken. Mathematisch is Europa nog niet voorbij, maar als je realistisch bent, dan weet je dat het zeer moeilijk wordt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties