D'Onofrio: "Eupen is een ploeg van krijgers"

Anthony Van der Planken
| 19 reacties
D'Onofrio: "Eupen is een ploeg van krijgers"
Foto: © SC

Standard ontvangt vanavond Eupen in wat wel eens een verraderlijke wedstrijd zou kunnen zijn. Na vier topwedstrijden op rij zou de spelersgroep hekkensluiter Eupen wel eens kunnen onderschatten. Dat beseft ook coach Dominique D'Onofrio.

"Inderdaad, ik heb de spelers ook verteld dat ze Eupen niet mogen onderschatten", legt D'Onofrio uit in HLN. "Eupen onder leiding van Albert Cartier: dat is een ploeg van krijgers. Steeds meer mensen beschouwen ons als de meest aanvallende ploeg. Ik zou het op prijs stellen mocht onze positieve manier van denken en doen op een normale manier worden beschermd." Met andere woorden: D'Onofrio hoopt dat de scheidsrechter tijdig ingrijpt als Eupen over de schreef gaat.

De grote vraag vanavond is echter wie Sinan Bolat zal vervangen in doel. Srdjan Blazic maakte tegen Antwerp en Club Brugge immers een allesbehalve zekere indruk. "Kristof Van Hout en Blazic zijn allebei goede doelmannen. Anders zouden we niet hebben aangeworven. Blazic afrekenen op zijn gemiste interventies tegen Antwerp en Club zou niet eerlijk zijn. Mijn keuze voor vanavond ligt al vast, maar ik houd ze voorlopig voor mij." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties