Mennes: "Opnieuw een serieuze tik"

Ruben Philippe
| 3 reacties
Mennes: "Opnieuw een serieuze tik"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV zit in de hoek waar de klappen vallen. Gisteren verloren Brepoels en zijn jongens opnieuw, ditmaal met 0-3 van Zulte Waregem. Mennes houdt de moed erin. "Ooit moet het eens lukken."

"We begonnen niet slecht aan de wedstrijd", zo maakt Wim Mennes zijn analyse. "We misten een aantal goede kansen en dan krijg je twee domme doelpunten tegen. De tweede helft probeer je de wedstrijd nog met strijd aan te vatten, maar dan krijgt Odoi zijn tweede gele kaart en wordt de penalty gescoord. Dan weet je dat het over is", zo zegt hij op de webstek van STVV.

Door het verlies keert de malaise bij de Limburgers opnieuw terug. "We hebben al eens diepgezeten. Dan pak je 4 op 6 en nu krijg je opnieuw een serieuze tik. Thuis verliezen met 0-3 is nooit fijn natuurlijk."

Sint-Truiden moet nu achtereenvolgens op bezoek in Lokeren en Lierse. Nadien wacht de thuisconfrontatie tegen Club Brugge. "We gaan proberen het beste er van te maken. Nu komen de ploegen die normaal van ons kaliber zijn", doelt hij op Lokeren en Lierse. "Daarna volgt meteen dat zwaar programma. We moeten blijven proberen en hard werken. Vroeg of laat moet het toch eens lukken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties