Lokeren met sterkste elftal tegen Woluwe

Fabian Morren
| 0 reacties
Lokeren met sterkste elftal tegen Woluwe
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

White Star Woluwe krijgt vanavond een nieuwe kans om te stunten. De derdeklasser ontvangt Lokeren in de achtste finales van de beker.

In de vorige ronde was Woluwe al te sterk voor Zulte Waregem. Voor Lokeren-speler Ivan Yagan wordt het een duel met zijn ex-club.

Zaterdag tegen Lierse zat Yagan voor de tweede keer dit seizoen op de bank. Ook tegen Woluwe werd hij geselecteerd. "Ik voetbalde er twee jaar bij de eerste ploeg en drie jaar bij de jeugd. Het waren heel mooie jaren", vertelt de 21-jarige Yagan.

"Ik woon op slechts drie minuten van het stadion. WS Woluwe is een zeer technische ploeg die de bal gemakkelijk in eigen rangen kan houden. Er schuilt veel kwaliteit in dat elftal."

Sportief directeur Willy Reynders denkt niet dat coach Peter Maes spelers zal laten rusten. "Op papier is Lokeren favoriet maar een wedstrijd moet altijd gespeeld worden. Peter Maes is baas maar ik denk dat hij het sterkste elftal aan de aftrap zal brengen."

Wat denkt BWIN over de match?

Lokeren is favoriet. Woluwe kan daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 207 euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat Westerlo wint, dan scoort u 1050 euro bij Bwin.

Bovendien maakt u ook kans op gratis tickets voor de competitiewedstrijd van Racing Genk – Cercle Brugge als u zich nu registreert op de website van Bwin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties