AC Milan zoekt versterking in Brazilië en Portugal

De Nijs Michael
| 10 reacties
AC Milan zoekt versterking in Brazilië en Portugal

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AC Milan is met het oog op de terugronde op zoek naar defensieve versterking. De club uit de Italiaanse modestad bewandelt vooral de piste van Jonathan, maar ook de komst van Fabio Coentrao is niet ondenkbaar.

De 24-jarige Jonathan maakt momenteel het mooie weer in Zuid-Amerika, waar hij de kleuren van Cruzeiro verdedigt. AC Milan wil de rechtsachter graag naar Europa halen, maar omdat de Braziliaan nog steeds geen Europese nationaliteit heeft kunnen verkrijgen, is het niet zeker of de transfer doorgang zal vinden. Desondanks reist directeur Ariedo Braida dit weekend toch naar Brazilië om de wedstrijd tussen Cruzeiro en Corinthians te bekijken.

AC Milan gokt echter op twee paarden, want indien de transfer spaak zou lopen, hebben de Italianen nog een alternatief achter de hand: Fabio Coentrao. De verdediger staat momenteel onder contract bij het Portugese Benfica, waar hij in het verleden al een sterke indruk maakte. De flankspeler is echter veel duurder dan Jonathan, waardoor de Braziliaan de beste troeven in handen heeft om naar Milaan te verhuizen

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties