Bailly: "Nog nooit zo diep gezeten"

Ruben Philippe
| 34 reacties
Bailly: "Nog nooit zo diep gezeten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat allesbehalve goed met Logan Bailly. De doelman verloor zijn basisplaats bij Mönchengladbach en werd - begrijpelijk - niet opgeroepen door Leekens voor de komende oefeninterland tegen Rusland.

De ex-doelman van Racing Genk kampt al een hele poos met een vertrouwenscrisis. "Het is de eerste keer in mijn leven dat ik zo diep zit, zowel mentaal als fysiek", aldus Bailly. "Ik troost mezelf met de gedachten aan mijn eerste zes maanden bij Gladbach. Toen werd ik verkozen tot beste speler van het elftal."

Bailly wil zo veel mogelijk spelen en sluit een vertrek uit Duitsland niet uit. "Ik moet spelen. Als ik geen nummer één meer wordt, zou een uitleenbeurt een mogelijke oplossing zijn. Maar mijn komst naar Standard is nu niet aan de orde. Ik werk nu als een gek voor mij plaats en focus me enkel op Mönchengladbach", klinkt hij strijdvaardig.

Dat Bailly niet in de selectie van de Rode Duivels zit, had hij zelf wel zien aankomen. "Mijn prioriteit ligt nu bij de club. Ik had wel verwacht dat ik niet zou spelen tegen Rusland. Dat geeft me drie tot vier maanden de tijd om mijn vertrouwen en mijn plaats bij de Rode Duivels terug te vinden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties