Van Marwijk roept twijfelgevallen toch op

Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Van Marwijk roept twijfelgevallen toch op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bert Van Marwijk heeft zijn selectie bekend gemaakt voor de vriendschappelijke match tegen Turkije. Van Bommel, Van Persie en Emanuelson zijn opgeroepen.

Nochtans hadden Bayern en Arsenal liever gezien dat hun speler niet werd geselecteerd. Maar Bert Van Marwijk trok zich niets aan van dat advies. Nigel De Jong is er zoals verwacht nog steeds niet bij. Hij pikt in februari pas terug aan bij de groep. Emanuelson werd opgeroepen terwijl hij niet in de voorselectie zat. Ruud van Nistelrooij, Eljero Elia en Wout Brama zijn geblesseerd en zitten er niet bij.

De kern:

Doel: Maarten Stekelenburg (Ajax), Michel Vorm (FC Utrecht)

Verdediging: Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Erik Pieters (PSV), John Heitinga (Everton), Hedwiges Maduro (Valencia), Joris Mathijsen (Hamburger SV), Gregory van der Wiel (Ajax), Peter Wisgerhof (FC Twente), Urby Emanuelson (Ajax)

Middenveld: Ibrahim Afellay (PSV), Mark van Bommel (Bayern München), Stijn Schaars (AZ), Theo Janssen (FC Twente), Wesley Sneijder (Internazionale), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur), Demy de Zeeuw (Ajax)

Aanval: Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Dirk Kuyt (Liverpool), Jeremain Lens (PSV) en Robin van Persie (Arsenal)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties