D'Onofrio: "Acht kansen gecreëerd, niet gescoord"

Nico Wieme
| 10 reacties
D'Onofrio: "Acht kansen gecreëerd, niet gescoord"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dominique D'Onofrio toonde zich na de verloren match van Standard bij Lokeren een echte humorist of de T1 van de Rouches had duidelijk naar een andere match zitten kijken. "We hebben beter gespeeld dan Lokeren."

Standard ging met 2-1 de boot in bij een ijzersterk Lokeren. De Rouches kregen geen poot aan de bevroren Daknamse grond en konden nauwelijks voor gevaar zorgen. Althans dat is wat het verzamelde journaille had gezien. Dominique D'Onofrio had daar een heel andere kijk op. "Standard heeft beter gespeeld dan Lokeren. Wij creëerden hier acht tot negen kansen. Uit twee mogelijkheden scoorde Lokeren evenveel keer."

De discussie aangaan met de verliezende coach bleek zinloos. Dus wilden wij weten waar het dan foutgelopen was. "We probeerden wel, maar in de zone van de waarheid liep er altijd wel iets verkeerd. In de voorbije matchen lukte het ons wel om te scoren, dit keer niet. Dat heeft het verschil gemaakt."

D'Onofrio verwees ook fijntjes naar de gladheid van het veld, al wou hij de nederlaag daaraan niet wijten. "In moeilijke omstandigheden hebben we toch veel kansen gehad. Jammer genoeg waren we niet wakker genoeg bij de tegendoelpunten. Zo hebben we het Lokeren wel heel makkelijk gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties