Wils: "Cartier laat Eupen op het randje spelen"

Wils: "Cartier laat Eupen op het randje spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent won met 0-3 op het veld van Eupen en komt daardoor iets steviger op de derde plaats. De twee koplopers, Anderlecht en Genk, moeten vanavond nog spelen.

"Ik ben tevreden dat we hier drie punten gepakt hebben, want het is nooit makkelijk hier", zegt verdediger Stef Wils op de clubwebsiet. "Eupen had 11 punten gehaald uit zijn laatste thuiswedstrijden en Cartier laat ze agressief spelen, tot op het randje. Daar hadden we in het begin moeite mee, maar nadat we met een gelukje op voorsprong kwamen, konden we de wedstrijd gaandeweg in handen nemen. In de tweede helft gaven we nauwelijks nog iets weg, dan kan je tevreden zijn."

Wils wil nog niet naar de koppositie lonken. "We stellen onze ambities niet speciaal bij nu. De focus gaat nu naar de match tegen Charleroi, dan kunnen we een goeie zaak doen. Onze ambitie blijft om op de drie fronten zo lang mogelijk mee te strijden. Bij de start van de playoffs kunnen misschien andere doelstellingen geuit worden, maar nu bekijken we het match per match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties