Club Brugge en AA Gent willen dezelfde speler

Mathias Dumarey
| 61 reacties
Club Brugge en AA Gent willen dezelfde speler
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge en AA Gent vechten om dezelfde speler: Christian Kouakou. De Ivoriaanse aanvaller speelt nu voor het Thaise Muangthong United.

AA Gent is al wat vertrouwd met het Thaise voetbal want het haalde bij dezelfde club al een andere Ivoriaan weg. Yaya Soumahoro is al uitgegroeid tot een van de publiekslievelingen bij de Buffalo's. Nu heeft ook Club Brugge, de aartsrivaal, de weg gevonden naar Thailand. Beide teams zitten nu ook achter Christian Kouakou aan.

René Desaeyere, de Belgische trainer van Muangthong United, vindt dat Kouakou heel goed zou passen bij Club Brugge. "Hij is 19 jaar en nog een ruwe diamant. Ik vind hem nog beter dan Yaya Soumahoro. Hij heeft de mentaliteit om te slagen want hij vindt zichzelf even goed als Didier Drogba", aldus Desaeyere in HLN.

Kouakou is trouwens al eens in België geweest. Hij werd in het verleden al afgetest door Anderlecht waar hij zelfs scoorde voor de reserven. Een contract kwam er niet van want zijn verblijfsvergunning en werkvergunning raakten niet in orde. Uiteindelijk koos hij dan maar voor een avontuur in Thailand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties