Lukaku: "Soms studeerde ik tot 2 uur 's nachts"

Steurbaut Kersten
| 29 reacties
Lukaku: "Soms studeerde ik tot 2 uur 's nachts"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku had zondag vier grote kansen nodig om Stijn Stijnen een eerste keer het nakijken te geven. De tienerspits scoorde uiteindelijk met dank aan verdediger Roland Juhasz.

“De eerste kans miste ik omdat ik een bal tegen mijn oog had gekregen”, verklaarde Lukaku, die pas na een uur Stijnen wist te verschalken. “De trainer had gezegd dat Stijnen heel snel naar de grond gaat. Daarom wilde ik ook niet hard schieten en afwachten.”

Een foute beslissing zo leek. Juhasz bracht zijn ploegmaat op andere gedachten. “Roland zei dat ik Stijnen gewoon moest fusilleren. Daarna trapte ik wel met volle kracht en ging de bal wel binnen”, lacht Lukaku. “We mogen tevreden zijn over onze prestatie. We hebben Club Brugge gedomineerd.”

Voor Lukaku is de decembermaand een zware periode met zijn kerstexamens. Voorlopig bracht de Rode Duivel het er nog goed van af. “Alleen wiskunde ging wat minder. Ik zal blij zijn dat deze periode voorbij is. Soms zat ik tot twee uur ’s nachts met mijn neus tussen de boeken. Om 7 uur stond ik alweer op om mijn examen af te leggen en te gaan trainen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties