Barda: "Genk kan verrassen in de play-offs"

Fabian Morren
| 43 reacties
Barda: "Genk kan verrassen in de play-offs"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Ook Elyaniv Barda geeft toe dat hij toch wat verbaasd is dat Racing Genk bovenaan in het klassement staat. "Had je mij dit voor het seizoen gezegd, ik had je gek verklaard", vertelt de Israëliër.

"Maar wij moeten ons geen zorgen maken", benadrukt Barda in Het Laatste Nieuws. "Geen enkel elftal heeft ons dit seizoen van de mat geveegd. Ook Anderlecht niet. Dit Anderlecht is niet het Anderlecht van het voorbije jaar. Ik wil niet hebben gezegd dat wij voor de titel gaan."

"Maar als we tegen de start van de play-offs geen te grote achterstand hebben opgelopen, zie ik niet in waarom we niet kunnen verrassen. Ons doel voor het seizoen was top zes. Maar we doen veel beter. Het komt erop aan om de kloof met onze achtervolgers zo groot mogelijk te houden. Dat is ons doel de komende tien wedstrijden."

Ook Barda zelf is met negen goals en zeven assists aan een prima seizoen bezig. "Ach, de ploeg draait goed", zegt hij. "Maar ik kan ook niet ontkennen dat ik aan een uitstekend seizoen bezig ben. Ik drijf lekker mee met het elftal. Nu komt het erop aan die lijn door te trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties