MacDonald: "Blijft een rotseizoen voor mij"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
MacDonald: "Blijft een rotseizoen voor mij"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sherjill MacDonald maakte een goede beurt tegen AA Gent. De Nederlander zag zijn wedstrijd beloond met een knap doelpunt. “Maar toch blijft het een rotseizoen voor mij.”

MacDonald heeft zich de afgelopen weken een plaatsje in de ploeg geknokt bij Germinal Beerschot. Het niveau van de Nederlander gaat crescendo en tegen AA Gent trapte hij de thuisploeg terug in de wedstrijd.

“Ik kon naar binnen knijpen, maar schiet eigenlijk zonder na te denken”, doet MacDonald het verhaal van zijn doelpunt. “Het doet deugd dat het de laatste weken beter gaat met mij. Ik krijg iedere week meer vertrouwen en ook de acties beginnen beter te lukken.”

“Maar het blijft een rotseizoen voor mij. Of ik nu scoor of niet vandaag, dat maakt geen verschil meer. Zelfs niet als ik vier keer had gescoord”, zucht de Nederlander. MacDonald was lange tijd out met een blessure aan de buikspieren. “Maar misschien kan ik hier wat vertrouwen uit puren voor de komende wedstrijden.”

Door de overwinning van Lierse tegen KV Mechelen blijft het voor Germinal Beerschot knokken tot het einde om erin te blijven. “Echt klote dat Lierse gewonnen heeft. Wij wilden ook heel graag winnen, maar misschien is dit op het einde van de rit wel een belangrijk punt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties