Dortmund-trainer Klopp trekt vol vertrouwen naar Bayern

Dortmund-trainer Klopp trekt vol vertrouwen naar Bayern
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend staat in Duitsland één van de belangrijkste competitiewedstrijden van het seizoen op het programma. Bayern München ontvangt zaterdag in eigen huis koploper Borussia Dortmund. Dortmund kan bij winst Bayern de genadeslag toedienen.

Bayern moet winnen, wil het nog in de buurt komen van de koploper in de Bundesliga. Het gat tussen beide ploegen bedraagt met nog elf duels te gaan immers dertien punten. Een nederlaag lijkt een definitieve streep door de titelkansen van Bayern te trekken.

Borussia-trainer Jürgen Klopp kijkt met vertrouwen vooruit naar het duel. "Ik denk dat we al genoeg gedaan hebben om Bayern te frustreren. Ik hoef niets meer te zeggen. We hebben veel punten verzameld en hebben Bayern in Dortmund al verslagen", aldus Klopp.

Bayern zette woensdag in de Champions League Internazionale met 0-1 opzij, maar dat verontrust Klopp niet. "Dat was geen verkeerde wedstrijd, maar wij willen nog steeds de baas zijn in München. Het zou ridicuul zijn om te zeggen dat wij van hetzelfde niveau als Bayern zijn, maar we kunnen ons met iedereen meten wanneer het om één wedstrijd gaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties