Kan Racing Genk wat Anderlecht niet kon?

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Kan Racing Genk wat Anderlecht niet kon?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk wil graag 6 op 6 halen uit zijn volgende twee wedstrijden en als leider aan play-off 1 beginnen. Daarvoor moet het vanavond wel voorbij Westerlo geraken, iets waar Anderlecht enkele weken geleden niet in slaagde.

Genk-coach Vercauteren heeft zijn spelers gewaarschuwd Westerlo zeker niet te onderschatten. Hij begint aan de wedstrijd met het spitsenduo Vossen – Ogunjimi, Barda moet vrede nemen met een plaats op de bank. Ook Nadson, die in Anderlecht nochtans prima speelde, start op de bank. Limbombe en Hubert liggen in de lappenmand.

Voor Westerlo staat er woensdag een belangrijkere wedstrijd op het programma: de halve finale van de Beker van België tegen Cercle Brugge. Toch brengt trainer Jan Ceulemans vanavond allesbehalve een B-elftal tussen de lijnen. In vergelijking met de partij van vorig weekend voert hij slechts één wijziging door: de gekwetste Van Hout wordt vervangen door Corstjens.

Opstellingen
Racing Genk
: Courtois Thibault, Joneleit Torben, Matoukou Eric, Tözser Daniel, Vossen Jelle, Vanden Borre Anthony, De Bruyne Kevin, Anele Ngongca, Buffel Thomas, Ogunjimi Marvin, Pudil Daniel.
Westerlo: Deelkens Bart, De Petter Steven, Corstjens Wouter, Dekelver Dieter, Bruls Christian, Henrique Paulo, Delen Jef, Iakovenko Oleksandr, Cools Jens, Mravac Adnan, Ngolok Evariste.

Volg de wedstrijd live...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties