Mertens: "Ben al die geruchten een beetje beu"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Mertens: "Ben al die geruchten een beetje beu"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een assist van Dries Mertens bezorgde FC Utrecht vrijdag voor het eerst in zes wedstrijden de drie punten. Goed voor de trofee van Man of the Match. Aan een transfer naar Anderlecht wil de Leuvense dribbelkont echter nog niet denken.

Mbark Boussoufa trekt Terek Grzony. Toch niet, de prins van het Astridpark verhuist naar Anzhi Machachkala. Dries Mertens volgde de transfersoap van de kleine Marokkaan op de voet. “Als supporter ben je er sowieso al mee bezig”, zegt Mertens aan Voetbalkrant.com.

En wat vindt Mertens van de keuze van Boussoufa? “Ik weet dat hij al langer aan het wachten was op die stap hogerop, maar als die er dan niet komt, kies je voor dit. Het geeft hem meer zekerheid voor de toekomst. En de Russische competitie is niet slecht, hé.”

Na het vertrek van Boussoufa wordt de naam van Mertens naar voren geschoven als zijn opvolger. De Rode Duivel kan de aandacht wel relativeren. “We zien wel wat er gebeurt. De Nederlandse competitie ligt me goed en ik heb nog niets van Anderlecht gehoord. Ze moeten zich eerst bij de club melden.”

“Of het nu toch geen tijd wordt voor die stap hoger? Ik zou er liefst niet veel over willen zeggen. Eigenlijk ben ik al die geruchten een beetje beu. Er wordt me heel veel gevraagd en vaak worden mijn woorden in de media verdraaid of uit de context gehaald.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties