Vleminckx wordt afgeschermd, Wuytens heeft geen zin

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Vleminckx wordt afgeschermd, Wuytens heeft geen zin
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

NEC heeft zondagmiddag leider PSV in extremis puntenverlies toegediend. Björn Vleminckx ontsnapte aan een rode kaart en werd na de wedstrijd afgeschermd voor de pers.

Geen negentiende competitietreffer voor Bjorn Vleminckx tegen PSV, maar wel een opvallende rol voor onze landgenoot. De blonde aanvaller ontsnapte eerst nog aan een rode kaart voor natrappen op Jermaine Lens. In de slotseconden was hij nog dicht bij de winnende treffer, maar zijn omhaal zoefde maar net naast het doel.

Na het laatste fluitsignaal werd Vleminckx door de club afgeschermd van de pers. De Rode Duivel werd afgelopen week nog gelinkt aan een verhuis naar Rusland, maar verdween nu, in tegenstelling tot zijn ploegmaats, via een achterpoortje uit de catacomben van De Goffert.

Stijn Wuytens kreeg bij PSV acht minuten tijd om zich te bewijzen. Onze landgenoot liet echter na om bij een 1-2-voorsprong NEC het nekschot te geven. Na de wedstrijd gag Wuytens aan ‘geen zin te hebben’ in een babbel met de pers en stapte hij zonder een woord te zeggen op de bus richting Eindhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties