Jacobs: "Het moet goed zitten tussen de oren"

Jacobs: "Het moet goed zitten tussen de oren"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Ariël Jacobs kan zich geen tweede verlies op rij permiteren. Op Club Brugge moet er gewonnen worden zoals de vorige twee keer toen Anderlecht het Jan Breydelstadion bezocht.

Eerst had hij echter nog wat oplapwerk te doen. "Ja, maar de knop moest snel omgedraaid worden, want we zitten in de laatste rechte lijn richting titel. Voetbal wordt echter ook voor een groot deel in het hoofd gespeeld en als dat niet goed zit, gaan zelfs de makkelijkste zaken fout. Nu moet je echter terugkeren naar de basis."

De Sutter viel donderdag uit, maar Biglia keert wel terug. "Vorig seizoen speelden we de play-offs bijna altijd met dezelfde elf, dat lukt nu niet, zo is het nu eenmaal. Lucas is heel belangrijk, want hij brengt de ploeg techniek en ervaring bij."

Anderlecht won wel zijn twee vorige confrontaties tegen Club Brugge. "Geen twee zonder drie? Zo motiveerden ze ons vroeger, maar dat lukt nu niet meer. Westerlo was vroeger ook ons zwarte beest, maar de vorige jaren gingen we daar altijd winnen, behalve dit seizoen natuurlijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties