Duchâtelet: "Anderlecht mag niet met Odoi onderhandelen"

Duchâtelet: "Anderlecht mag niet met Odoi onderhandelen"
Foto: © SC

Roland Duchâtelet, voorzitter van STVV, is niet al te gelukkig met de berichten dat Anderlecht al een voorakkoord zou hebben met Denis Odoi. Hijzelf vond immers nog geen akkoord met de Brusselaars.

"Ik heb geen weet van een akkoord met Odoi", zegt Duchâtelet in HLN. "Maar als dat zo is, gaat Anderlecht serieus in de fout. Twee weken geleden heb ik die club nog laten weten dat ze niet mochten onderhandelen met Odoi, want hun bod was te laag. Als ze het toch zouden gedaan hebben, schenden ze de regels van de UEFA. Want je mag pas een speler contacteren als je een akkoord hebt met zijn club."

Over een mogelijke ruilactie met Losada en Chavarria weet hij ook niets. "Ik lees dat ook. Maar ik weet van niks. Het is ook niet ons doel om spelers van Anderlecht te betrekken in een eventuele deal. Het wordt hoog tijd dat iedereen in België de regels gaat respecteren. Het kan toch geen toeval zijn dat Lokeren ons nog niet zo lang geleden hetzelfde lapte met Sidibe."

Odoi mag wel gaan onderhandelen met Standard. "Het klopt dat we met Standard een akkoord hebben", zegt Duchâtelet. "Odoi mag met hen praten. Wij gunnen die jongen echt wel zijn transfer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties