Geraerts hekelt 'professionele aanpak' van Club Brugge

Steurbaut Kersten
| 85 reacties
Geraerts hekelt 'professionele aanpak' van Club Brugge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Karel Geraerts oogde bijzonder geïrriteerd na het gelijkspel tegen Lokeren. De middenvelder was echter niet alleen ontgoocheld in het resultaat tegen de Waaslanders. De nieuwe aanpak van Club Brugge stoot Geraerts ook tegen de borst.

“Voor Adrie Koster ga ik door een driedubbele betonnen muur.” Geraerts stak afgelopen week zijn voorliefde voor zijn trainer niet onder stoelen of banken. Voor het blauw-zwarte bestuur is de blonde middenvelder minder lief.

Afgelopen week dook het bericht op dat Geraerts zou mogen vertrekken, maar er lag bij de speler van Club Brugge iets anders op de maag. De professionelere aanpak, met een persoonlijkere begeleiding per speler, die sportief manager Henk Mariman afgelopen week voorstelde is duidelijk niet op zijn maat gemaakt.

“Moet ik in het Engels praten”, verwees Geraerts cynisch naar de beslissing dat Engels de voertaal moet worden bij Club Brugge. Een rare beslissing voor een ‘oer-Vlaamse’ ploeg. Ook de gezonde kooklessen voor de spelersvrouwen kan bij Geraerts op weinig bijval rekenen. “Kan het hier nu nooit eens rustig blijven?”

Over de wedstrijd was Geraerts ook niet tevreden. “We doen een slechte zaak en pakken twee punten te weinig. De bal wilde er niet in. Jammer dat we de euforie van Anderlecht niet konden omzetten in een zege.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties