De Winter: "De trainer heeft me scherp gekregen"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
De Winter: "De trainer heeft me scherp gekregen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yves De Winter kroonde zich tegen Germinal Beerschot tot matchwinnaar. “Ik probeer het de trainer zo moeilijk mogelijk te maken.”

Vrijdag wist De Winter dat hij na de blessure van Bart Deelkens tegen Germinal Beerschot opnieuw zijn kans zou krijgen. De Westelse goalie pakte meteen uit met een uitstekende prestatie.

“Ik heb een paar beslissende reddingen kunnen doen”, is De Winter tevreden over zijn wedstrijd. “Daar staat een doelman voor in doel. Revanche? De trainer heeft me scherp willen krijgen. Ik heb laten zien dat het gelukt is. Ik ben harder beginnen trainen en probeer het hem zo moeilijk mogelijk te maken. En natuurlijk wil ik die finale van de Beker van België niet missen.”

Bij zijn eerste balcontact leek De Winter wat onzeker. “Toch was ik niet zenuwachtig. Ik ben dit niveau gewoon. De moeilijkste bal? Die vrije trap van Custovic. Daar ben ik toch nog net aan geweest.”

De Winter ziet in een goede prestatie in de play-offs een goede voorbereiding op de bekerfinale. “Als je verliest moet je vriendenmatchen spelen als voorbereiding op de bekerfinale. Nu speel je wedstrijden met inzet en blijft iedereen scherp. We moeten ook geen schrik hebben van Standard. Tegen hen spelen we altijd goede wedstrijden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties