Obradovic: "Ost had ons perfect voorbereid"

Obradovic: "Ost had ons perfect voorbereid"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marko Obradovic maakte met twee goals een einde aan de dromen van Charleroi. De invaller scoorde trouwens een juweeltje vanop 30 meter.

Sommigen dachten dat het met de nodige portie geluk was, maar bij het herbekijken van de beelden was het duidelijk dat Obradovic het er duidelijk voor deed. "Ik recupereer de bal, krijg een beetje ruimte en besloot te knallen", lachte de vriendelijke Montenegrijn. Of is hij nu toch Serviër?

"Ik ga daar eens en voor altijd komaf mee maken: ik ben Serviër. Ik heb alle jeugdreeksen doorlopen bij Montenegro, maar heb een Servisch paspoort. Ja, ik speelde één keer voor Montenegro, maar dat was een oefenduel."

"We hebben vandaag een grote mentaliteit getoond. Trainer Ost had ons perfect voorbereid op deze wedstrijd. Tijdens de rust heeft hij gezegd dat we er voor moesten blijven gaan: blijven lopen en werken. En dat hebben we gedaan."

"Nee, het is niet de eerste keer dat ik twee keer scoor. Ik geloof dat ik er tegen Wetteren ook al is twee tegen de netten heb getrapt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws