Camara: "Defour en Witsel maken veel tijd voor mij vrij"

Fabian Morren
| 7 reacties
Camara: "Defour en Witsel maken veel tijd voor mij vrij"
Foto: © SC

Pape Camara doet het allesbehalve slecht als vervanger van Steven Defour. "Met dank aan Witsel en Defour", zegt de 19-jarige middenvelder.

"Voor en na elke wedstrijden maken ze tijd vrij voor mij. Zij praten, ik luister en tracht zoveel mogelijk van hun ervaring op de pikken", vertelt Camara in HLN.

Camara doet op het veld wel zijn mond open. "Als verdedigende middenvelder bezet ik een belangrijke positie. Ploegmaats bijsturen hoort bij mijn functie, zelfs al ben ik de minst ervaren speler van de ploeg", zo zegt de Senegalees.

In het begin van het seizoen werd Camara uitgeleend aan Sint-Truiden. "Lang ben ik niet gebleven, maar het was wel een leerrijke periode. Meneer Brepoels heeft mij zeer goed begeleid", zegt Camara.

"Dat hij mij niet meer opstelde vanaf het ogenblik dat hij op de hoogte werd gebracht van het feit dat ik in januari zou terugkeren naar Standard, is normaal. Bij STVV speelde ik op de flank. In vergelijking met mijn huidige rol als verdedigende middenvelder was dat geen sleutelpositie. De druk is hier ook groter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties