D'Onofrio: "Derde plaats zou al uitzonderlijk zijn"

Ruben Philippe
| 23 reacties
D'Onofrio: "Derde plaats zou al uitzonderlijk zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de winst van leider Genk gisterenavond, zit er voor Standard niets anders op dan te winnen tegen Club Brugge willen ze nog meedoen voor de titel. Standard-coach Dominique D'Onofrio zegt echter geen titelambitities te hebben. "We hebben nooit aan die titel gedacht."

Dit seizoen kent het competitieslot een uitzonderlijke spanning. Drie teams strijden (mathematisch) nog mee voor het kampioenschap. "Het is een feit dat play-off 1 dit seizoen een stuk aantrekkelijker is omdat Genk en Standard er nu wel in zitten", oordeelt D'Onofrio. "Wij hebben de topteams een beetje tegen de borst gestoten en ook dat heeft zo zijn charmes."

Standard speelde tijdens de play-offs nagenoeg foutloos. De Rouches haalden dan ook een zestien op achttien. "Als Standard de derde plek pakt, is dat op zich al uitzonderlijk", houdt de oefenmeester de druk af. "Als je ziet van waar we komen en hoeveel blessureleed we dit seizoen gehad hebben. De beker is een doel, waar we wél van bij de start van het seizoen voor wilden gaan. Met wat geluk pakken we dit seizoen dus nog minstens één prijs", aldus een nuchtere D'Onofrio.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties